Projecten

Projecten & Machines   icoon demontage en sloop

Door de jaren heen heeft Simmeren vele projecten en demontage & sloop opdrachten uitgevoerd. Om een indruk te geven van de mogelijkheden die Simmeren heeft staan er op deze pagina meerdere voorbeelden. Demontage en Sloop is een vak apart! En SimmereN verstaat dat vak al heel lang als geen ander. Of het nu gaat om de demontage van machines en apparatuur uit fabrieken of het slopen van staalconstructies, kranen en bruggen, SimmereN klaart de klus met zo min mogelijk overlast voor de (naaste) omgeving. SimmereN zet enkel zeer ervaren medewerkers in die de klus volgens opdracht klaren. Door opleiding zijn deze medewerkers ook gediplomeerd op het gebied van veilig werken (VCA). Daardoor wordt op verantwoorde wijze gedemonteerd en gesloopt; de vrijgekomen materialen worden op de juiste manier afgevoerd, waarbij uiteraard recycling zo veel mogelijk wordt nagestreefd.

Machines & Onderdelen

SimmereN beschikt vaak over meerdere machines die afkomstig zijn uit demontage & sloopprojecten. SimmereN heeft vaak veel uiteenlopende machines en onderdelen. Alle Machines die op deze pagina staan heeft SimmereN op het eigen terrein liggen. Daarbij zijn wij voorzien van een ruime hoeveelheid balken en plaatmateriaal. U bent altijd welkom om langs te komen en op te kijken of er voor u iets tussen zit!

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, dan kunt u hiernaast gebruikmaken van het contactformulier.

Offerte op maat?

Wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen of wilt u een afspraak maken voor een offerte op maat, dan kunt u hiernaast gebruikmaken  van het contactformulier.

Bezoekadres Winschoterweg 1-A 9723 CG Groningen

Algemeen contact
Tel: 050 – 541 21 12

11 + 9 =