Metaal recycling

Metaal recylcing

Bij SimmereN Schroot bent u aan het juiste adres als het gaat om metaal recycling. Metalen laten zich relatief makkelijk opnieuw gebruiken. Dat geldt niet alleen voor ijzersoorten (ferrometalen), maar ook voor koper, aluminium en zink (non-ferrometalen). Metaal recycling is goed voor het milieu en economisch voordelig, oude metalen zijn namelijk altijd geld waard! Dit geldt niet alleen voor zakelijke klanten maar ook voor particulieren. Bent u niet in de gelegenheid om uw schroot zelf bij ons af te leveren? Dan kunnen wij het materiaal ook ophalen. Als u grote hoeveelheden schroot heeft of accu’s kwijt wilt, kunt hiervoor een container of speciale accubak huren. Voor metaal recycling zit u goed bij SimmereN Schroot. U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom om aan de Winschoterweg zelf uw ijzer, schroot en metalen in te leveren voor metaal recycling!

Goed voor het milieu, goed voor de protemonnee.

Ook oude accu’s kan ik hier inleveren!

Ik werd geholpen door vriendelijke, vakkundige mensen.

Als vereniging hielden we een inzamelactie. Zo hadden we een mooi bedrag voor in de kas.

Ook met m’n oude computer kon ik hier terecht.

Recycling

Metaal recycling Groningen

recycling pictogram

Metaal recycling Groningen

SimmereN is dé specialist als we het hebben over “metaal recycling” in Groningen en omstreken. Nadat u uw schroot heeft afgeleverd, sorteren onze medewerkers het materiaal op soort en kwaliteit. Dit scheiden gebeurt bijzonder nauwkeurig. Onze schrootschaar met een knipkracht van 800 ton kan vrijwel ieder stuk schroot verkleinen. Na deze verwerking wordt het metaal opgeslagen en later vervoerd naar hoogovens in binnen- en buitenland voor recycling. Bij de opslag wordt rekening gehouden met de nieuwste normen en inzichten op het gebied van milieu en omgevingsbescherming. Onze metaal recycling in Groningen is gecertificeerd volgens het ISO 14001 milieuzorgsysteem. Bij SimmereN weet u daardoor zeker dat recycling driedubbel verantwoord gebeurt! Bij SimmereN bent u niet alleen aan het juiste adres voor metaal recycling in Groningen en omstreken.

 

metaal recycling voordelen

Metaal recycling heeft vele voordelen. U bespaart kosten doordat u uw schroot niet naar de stortplaats hoeft te brengen. Daarnaast verdient u bij ons altijd geld als u metaal inlevert. Naast de positieve punten voor uw portemonnee, heeft metaal recycling ook voordelen voor het milieu. Door materialen opnieuw te gebruiken groeit de afvalberg minder hard en hoeven er minder nieuwe grondstoffen gewonnen te worden. Metaalsoorten zoals ijzer, koper, aluminium en zink laten zich relatief gemakkelijk hergebruiken.

Metaal recycling prijzen

Wij begrijpen dat u vooraf graag inzicht wilt in de metaal recycling prijzen van ons bedrijf. Deze bedragen fluctueren echter teveel, waardoor wij u geen exacte bedragen kunnen geven op deze internetpagina. De waarde van uw metaal hangt af van diverse factoren. Voor de metaal recycling prijzen wordt bijvoorbeeld gekeken naar hoe schoon uw metaal is. Levert u bijvoorbeeld alleen de metalen poten van uw stoelen in, of de complete stoel met zitting en rugleuning? Daarnaast is het gewicht van uw schroot belangrijk. Bij het berekenen van de schrootprijzen maken wij gebruik van de dagprijs voor metaal. Door de vele factoren kunnen wij u alleen op de dag zelf precies vertellen hoeveel u verdient aan uw schroot.

Het beste kunt u telefonisch contact met ons opnemen of bij een grote hoeveelheid een offerte aanvragen. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Demontage & Sloop

Ook voor demontage en sloop van bijvoorbeeld machines, staalconstructies en bruggen kunt u onze hulp inschakelen. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze diensten. Onze medewerkers geven u graag meer informatie. Wilt u een container laten plaatsen voor het inleveren van oud ijzer of metaal afval? Maak dan gebruik van onze container service.

METAALRECYCLING
icoon staal op maat
icoon demontage en sloop
icoon containerservice

Recycling

Staal op maat

Demontage

container

Neem contact op

7 + 13 =

Winschoterweg 1-a

9723 CG, Groningen

050- 5412112

info@simmeren.nl