Container service

Container service

Bent u een zakelijke klant, agrariër of particulier? Bij SimmereN kunt u eenvoudig en kosteloos een container bestellen voor het afvoeren van ijzer en metaal. Of het nu gaat om een eenmalige opdracht of voor een vaste afvalstoom, bij SimmereN zit u altijd goed.

Wij zijn als bedrijf gespecialiseerd in het recyclen van schroot, oud ijzer, accu’s en andere producten die afkomstig zijn uit de zware industrie of technologische sector. SimmereN heeft altijd een geschikte container voor u klaarstaan die binnen 24 uur geleverd kan worden. Neem contact met ons op om gebruik te maken van onze container service!

Metaal container service

01. Jaaroverzicht

Wanneer SimmereN bij u een container plaatst en deze het hele jaar door een paar keer gewisseld is kunt u hier een jaaroverzicht van ontvangen. Heeft u alles onder controle!

02. Verplichte melding

Van alle afgehaalde metalen en ijzersoorten verzorgt SimmereN voor u de verplicht meldingen bij het Landelijk Meldpunt Afvalstromen.

03. 24 uurs service

Uiteraard doen wij ons werk het liefst tijdens de gewone werkuren, maar afhalen van containers kan op afspraak op elk moment. Of het nu nacht is of dag.

Container service plaatsen

Bij onze container service zijn het plaatsen én ophalen van de container inbegrepen. Wij beschikken over 3 container vrachtauto’s voor het afleveren van verschillende types containers waarin u schroot, accu’s of computers kunt deponeren. Heeft u als bedrijf meerdere pc’s of laptops die aan vervanging toe zijn en wilt u dat bij de verwerking uw privacy gegarandeerd is? Wij zorgen voor de totale vernietiging van alle onderdelen, waarvoor wij met een vernietigingsverklaring garant staan. Bij onze container service zit naast het plaatsen en ophalen, ook de verwerking van uw ijzerresten en apparatuur bij de prijs inbegrepen. Heeft u veel waardevolle metalen en is uw terrein niet beveiligd? Dan kunnen wij desgewenst een speciale 5 kuub container plaatsen die afsluitbaar is om deze metalen veilig te stellen.

Container service van SimmereN

Wilt u een afspraak maken voor onze container service? Bel ons! Onze container service afdeling regelt alle logistiek. en samen met u bekijken we de beste opties. Simmeren Beschikt over 12 verschillende containerbakken. Wij staan voor duurzaamheid en zorgen niet alleen voor de recycling maar ook voor het hergebruik van materialen. Voor een goede verwerking van uw accu’s en resten van staal of oud ijzer bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op! Wilt u niet alleen ijzer en staal deponeren, maar heeft u staal op maat nodig voor uw producten of machines? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. U bent ook van harte welkom aan de Winschoterweg om zelf uw ijzer, schroot en metalen in te leven voor metaalrecycling.

Wij zijn overal inzetbaar 

hoofdingang SimmereN

Maak gebruik van onze metaal container service voor het plaatsen van een container bij u op locatie. SimmereN beschikt over 10 verschillende containers die met behulp van onze 3 container vrachtwagens altijd snel op de juiste plek staan. Wij kunnen op afspraak of binnen 24 uur een container leveren! Zijn de door u af te voeren producten te groot voor een container? Wij hebben altijd een geschikte container beschikbaar en denken graag met u mee. Zo kunnen wij ook de complete demontage en/of sloop voor u regelen. Neem voor meer informatie en de uitgebreide mogelijkheden contact met ons op!

1 Kubs container
25 Kubs container
6 Kubs container
40 Kubs container
6 Kubs gesloten container
Accubak
8 Kubs gesloten container

Neem contact op

1 + 14 =

Winschoterweg 1-a

9723 CG, Groningen

050- 5412112

info@simmeren.nl