Container service

Container service icoon containerservice

Heeft u industrieel vervaardigde producten of materialen die niet meer bruikbaar zijn? Dan kunt u met behulp van de speciale container service van SimmereN uw ijzer en metaal laten afvoeren en verwerken. Wij zijn als bedrijf gespecialiseerd in het recyclen van schroot, oud ijzer, accu’s en andere producten die afkomstig zijn uit de zware industrie of technologische sector. SimmereN heeft altijd een geschikte container voor u klaarstaan die binnen 24 uur geleverd kan worden. Neem contact met ons op om gebruik te maken van onze container service!


Vragen of informeren naar de mogelijkheden?

Neem contact op per mail of telefoon via ons contactformulier of op 050-5412112

Metaal container service

Maak gebruik van onze metaal container service voor het plaatsen van een container bij u op locatie. SimmereN beschikt over 10 verschillende containers die met behulp van onze 3 container vrachtwagens altijd snel op de juiste plek staan. Wij kunnen op afspraak of binnen 24 uur een container leveren! Zijn de door u af te voeren producten te groot voor een container? Wij hebben altijd een geschikte container beschikbaar en denken graag met u mee. Zo kunnen wij ook de complete demontage en/of sloop voor u regelen. Neem voor meer informatie en de uitgebreide mogelijkheden contact met ons op!

 

Container service plaatsen

Bij onze container service zijn het plaatsen én ophalen van de container inbegrepen. Wij beschikken over 3 container vrachtauto’s voor het afleveren van verschillende types containers waarin u schroot, accu’s of computers kunt deponeren. Heeft u als bedrijf meerdere pc’s of laptops die aan vervanging toe zijn en wilt u dat bij de verwerking uw privacy gegarandeerd is? Wij zorgen voor de totale vernietiging van alle onderdelen, waarvoor wij met een vernietigingsverklaring garant staan. Bij onze container service zit naast het plaatsen en ophalen, ook de verwerking van uw ijzerresten en apparatuur bij de prijs inbegrepen. Heeft u veel waardevolle metalen en is uw terrein niet beveiligd? Dan kunnen wij desgewenst een speciale 5 kuub container plaatsen die afsluitbaar is om deze metalen veilig te stellen.

Container service van SimmereN

Wilt u een afspraak maken voor onze container service? Bel ons! Onze container service afdeling regelt alle logistiek. en samen met u bekijken we de beste opties. Simmeren Beschikt over 12 verschillende containerbakken. Wij staan voor duurzaamheid en zorgen niet alleen voor de recycling maar ook voor het hergebruik van materialen. Voor een goede verwerking van uw accu’s en resten van staal of oud ijzer bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op! Wilt u niet alleen ijzer en staal deponeren, maar heeft u staal op maat nodig voor uw producten of machines? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. U bent ook van harte welkom aan de Winschoterweg om zelf uw ijzer, schroot en metalen in te leven voor metaalrecycling.


Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, dan kunt u hiernaast gebruikmaken van het contactformulier.

Offerte of dagprijzen?

Wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen of wilt u geïnformeerd worden over de huidige dagprijzen, dan kunt u hiernaast gebruikmaken  van het contactformulier.

Bezoekadres
Winschoterweg 1-A
9723 CG Groningen

Algemeen contact
Tel: 050 – 541 21 12

9 + 9 =

Recycling

Staal op maat

Demontage

Container