Staal op maat

"De kunst van het snijden"
Offerte aanvragenContact

Staal Op Maat

Staal Op Maat is al vele jaren een betrouwbare naam als het gaat om snijwerk. Als plaatsnijbedrijf hebben wij al bijna 80 jaar expertise en ervaring in het snijden van plaatstaal en roestvrijstaal. Staal op Maat, de naam zegt het al. Elke willekeurige vorm die u maar kunt bedenken wordt op vakkundige wijze, met de modernste technieken uit plaat gesneden. Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor uw snijwerk? Dan zit u goed bij Staal Op Maat; uw partner als het aankomt op vakkundig plaatsnijwerk!

 

Staal Op Maat heeft ook een eigen website: StaalOpMaat.nl

Staal op maat snijden

icoon staal op maat

Bij SimmereN kunnen we voor u staal op maat snijden. Het basismateriaal, de diverse kwaliteitsplaten, zijn voorzien van stempels, certificaten en kunnen een maximale afmeting hebben van 12000 bij 3000 millimeter. Naast deze grote afmetingen kunnen de autogeen- en plasmamachines platen verwerken van 2 tot 200 millimeter. Andere formaten en diktes zijn op aanvraag mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op! Wanneer wij staal op maat snijden gebruiken wij de modernste computergestuurde machines. Hiermee zorgen onze deskundige medewerkers ervoor dat het beoogde resultaat altijd wordt behaald. Bij Staal Op Maat werken we snel en efficiënt door het gebruik van tekeningen zoals DXF en DWG. Hierdoor kunnen we zowel enkelstuk als grote series vakkundig produceren en op tijd leveren. Onze medewerkers gaan bijzonder nauwkeurig te werk, zodat u altijd een product geleverd krijgt dat volledig voldoet aan uw wensen.

Om u een beeld te geven van de mogelijkheden die u heeft om staal op maat te laten snijden, ziet u hieronder een lijst met de meest voorkomende materialen en diktes. Bij snijden alleen houdt het natuurlijk niet op. Bel of mail ons gerust om te informeren naar onze uitgebreide mogelijkheden!

Materiaal & Diktes

MATERIAALMINIMALE DIKTEMAXIMALE DIKTE
S355J2+N (S355J2G3, st 52-3N)3 mm200 mm
S235JR (S235JRG2,st 37-2 )2 mm150 mm
Dillimax 690T (hoge sterkte staal)6 mm110 mm
Dillidur 400V (slijtvast 400HB)8 mm120 mm
Dillidur 500V (slijtvast 500HB)8 mm100 mm
Grade A op aanvraag
Tranenplaten op aanvraag
Cortenstaal op aanvraag
Platen kunnen worden voorzien van Sigma Weld / Lasmenie  

Veel voorraad, snelle service!

Staalplaten op maat

Een staal plaat op maat snijden doen wij op een duurzame manier. SimmereN voldoet aan alle normen van het ISO 14001 milieuzorgsysteem en de arbeidseisen van deze tijd. Zorg voor het milieu, de kwaliteit van de omgeving en veilig en verantwoord werken staan bij ons centraal. De medewerkers die uw staal op maat snijden beschikken daarom altijd over alle vereiste diploma’s en certificaten. Zo zijn wij verzekerd van een veilige werkomgeving en u van een hoogwaardig product!

Staal op maat bij SimmereN

Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om staal op maat! SimmereN biedt niet alleen staal op maat, u kunt bij ons ook terecht voor demontage, sloopwerkzaamheden, metaalrecycling en de inlevering van oude metalen. Heeft u nog vragen of wilt u graag een offerte ontvangen voor staal op maat bij SimmereN? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons! Ook kunt u langskomen bij ons in de productiehal, onze medewerkers staan u graag te woord.

METAALRECYCLING
icoon staal op maat
icoon demontage en sloop
icoon containerservice

Recycling

Staal op maat

Demontage

container

Neem contact op

5 + 8 =

Winschoterweg 1-a

9723 CG, Groningen

050- 5412112

info@simmeren.nl