PROJECT KPN BORG

PROJECT KPN BORG

SimmereN heeft voor haar klant Homij en grote koel- en verwarmingsunit gedemonteerd op de 11de verdieping van KPN Borg te Groningen. In samenwerking met Wagenborg is deze klus op een veilige, nette en efficiënte manier afgerond. Simmeren heeft de specialiteiten in huis voor een klus als deze. Uiteindelijk zal de koel en verwarmingsunit volledig gesloopt worden aan de Winschoterweg, zodat deze weer verder kan om volledig gerecycled te worden.

wagenborg

Weten wat wij voor u kunnen doen?

Neem gerust contact op met ons en samen gaan we aan de slag.

Veilig werken

Werkzaamheden voeren wij altijd veilig uit! Op verzoek wordt er een werkplan gemaakt eventueel met een VGM taakrisicoanalyse. Standaard voeren wij een LMRA uit voor aanvang van de werkzaamheden. Al ons personeel is VCA of VOL VCA gecertificeerd. Daarnaast zijn wij ISO 14001 gecertificeerd en beschikken wij als schootbedrijf over het MRF keurmerk. uiteraard hebben wij dan ook een NIWO VIHB certificering.

Machines & Onderdelen

SimmereN beschikt vaak over meerdere machines die afkomstig zijn uit demontage & sloopprojecten. SimmereN heeft vaak veel uiteenlopende machines en onderdelen. Alle Machines die op deze pagina staan heeft SimmereN op het eigen terrein liggen. Daarbij zijn wij voorzien van een ruime hoeveelheid balken en plaatmateriaal. U bent altijd welkom om langs te komen en op te kijken of er voor u iets tussen zit! Zie contact voor openingstijden.

METAALRECYCLING
icoon staal op maat
icoon demontage en sloop
icoon containerservice

Recycling

Staal op maat

Demontage

container