Project Dronrijp

Project Dronrijp

Het Project Dronrijp is een van de vele projecten waar SimmereN een gespecialiseerd team voor heeft ingezet.
SimmereN heeft via Harsco de opdracht gekregen om de volledige buitenbeplating van de fabriek van Domo in Dronrijp in demonteren. Deze omvangrijke klus diende ook nog in een minimale tijdsbestek gedaan te worden. SimmereN heeft met 8 medewerkers de klus in 5 dagen geklaard.

Projecten als deze verdienen alle aandacht op het gebied van veiligheid. SimmereN en de medewerkers zijn dan ook in het bezit van alle benodigde papieren en certificaten die bij een dergelijk project horen.

dronrijp

Weten wat wij voor u kunnen doen?

Neem gerust contact op met ons en samen gaan we aan de slag.

Veilig werken

Werkzaamheden voeren wij altijd veilig uit! Op verzoek wordt er een werkplan gemaakt eventueel met een VGM taakrisicoanalyse. Standaard voeren wij een LMRA uit voor aanvang van de werkzaamheden. Al ons personeel is VCA of VOL VCA gecertificeerd. Daarnaast zijn wij ISO 14001 gecertificeerd en beschikken wij als schootbedrijf over het MRF keurmerk. uiteraard hebben wij dan ook een NIWO VIHB certificering.

Machines & Onderdelen

SimmereN beschikt vaak over meerdere machines die afkomstig zijn uit demontage & sloopprojecten. SimmereN heeft vaak veel uiteenlopende machines en onderdelen. Alle Machines die op deze pagina staan heeft SimmereN op het eigen terrein liggen. Daarbij zijn wij voorzien van een ruime hoeveelheid balken en plaatmateriaal. U bent altijd welkom om langs te komen en op te kijken of er voor u iets tussen zit! Zie contact voor openingstijden.

METAALRECYCLING
icoon staal op maat
icoon demontage en sloop
icoon containerservice

Recycling

Staal op maat

Demontage

container