Wecycle Inleverpunt

SimmereN Schroot is officieel een inleverpunt van Wecycle voor bedrijven en particulieren

Geweldig nieuws! SimmereN is nu een officieel Wecycle inleverpunt, waarmee we particulieren en bedrijven de mogelijkheid bieden om op een milieuvriendelijke manier van hun elektronische apparaten af te komen.

Duurzaam omgaan met de recycling van waardevolle elektronische apparaten zorgt er tevens voor dat wij ook hier een vergoeding aan kunnen hangen.

Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en bijdragen aan een duurzamere toekomst. Heeft u vragen? neem gerust contact op via 050-5412112

Voor Bedrijven:

Als bedrijf kunt u bij ons terecht voor een efficiënte en duurzame manier om elektronica af te voeren. Ons Wecycle inleverpunt is geschikt voor bedrijven van elke omvang. Wij begrijpen het belang van het verantwoord omgaan met elektronisch afval en bieden aangepaste oplossingen die aansluiten bij uw zakelijke behoeften.

Voor Particulieren:

Ook particulieren zijn van harte welkom om hun oude elektronica bij ons in te leveren. Of het nu gaat om oude telefoons, laptops, of andere elektronische apparaten, wij zorgen ervoor dat deze op een milieuvriendelijke manier worden gerecycled. U draagt niet alleen bij aan een duurzamere toekomst, maar kunt ook genieten van het gemak van ons Wecycle inleverpunt in SimmereN.

Wecycle inleverpunt

Heeft u vragen over de mogelijkheden die wij kunnen bieden? neem dan contact met ons op.

Contact

Uitstekende plek voor al uw E-waste:

Ons Wecycle inleverpunt in SimmereN is dé uitstekende plek voor al uw E-waste. Wij streven naar een efficiënte, milieuvriendelijke en klantvriendelijke service, zodat u met een gerust hart uw elektronisch afval bij ons kunt inleveren. Ontdek de voordelen van verantwoordelijk elektronica en zonnepanelen afvoeren bij ons Wecycle inleverpunt. Bovendien levert het inleveren van E-waste bij ons u niet alleen milieubewustzijn op, maar ook extra financiële voordelen. E-waste inleveren levert u geld op!

Samen streven we naar een schonere en duurzamere omgeving. Neem contact met ons op of kom langs om uw E-waste op een milieuvriendelijke manier achter te laten. Wij zijn er voor zowel bedrijven als particulieren, omdat een groenere toekomst ons allen aangaat.

Naast E-waste ook Zonnepanelen

 

Ook Zonnepanelen kunt u bij ons inleveren: Naast elektronische apparaten accepteren wij ook zonnepanelen voor recycling. Of u nu als particulier overstapt op nieuwe zonnepanelen of als bedrijf een grootschalige upgrade uitvoert, wij bieden een verantwoorde oplossing voor het recyclen van zonnepanelen. Samen dragen we bij aan een duurzame leefomgeving.

Ontdek de voordelen van verantwoordelijk elektronica en zonnepanelen afvoeren bij ons Wecycle inleverpunt. Samen streven we naar een schonere en duurzamere omgeving. Neem contact met ons op of kom langs om uw elektronisch afval en zonnepanelen op een milieuvriendelijke manier achter te laten. Wij zijn er voor zowel bedrijven als particulieren, omdat een groenere toekomst ons allen aangaat.

Neem contact op

7 + 1 =

Winschoterweg 1-a

9723 CG, Groningen

050- 5412112

info@simmeren.nl

METAALRECYCLING
icoon staal op maat
icoon demontage en sloop
icoon containerservice

Recycling

Staal op maat

Demontage

container