Demontage & Sloop

Een vak apart! en wij verstaan dat als geen ander!!

Offerte aanvragenContact

Demontage & sloop

Sloop en demontage, een vak apart dat SimmereN als geen ander verstaat! Of het nu gaat om de demontage van machines en apparatuur uit fabrieken of het slopen van staalconstructies, kranen en bruggen, SimmereN klaart de klus met zo min mogelijk overlast voor de (naaste) omgeving. Dit alles staat of valt met: een gedegen planning/voorbereiding en vakkundig personeel, bijgestaan door modern materieel. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontmantelen van onder andere machines en apparatuur uit fabrieken. Door een goede samenwerking zorgen we ervoor dat het werk zo snel en veilig mogelijk gedaan wordt. Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden op het gebied van demontage!

Demontage en sloop

suikeruni
icoon demontage en sloop

SimmereN bekijkt samen met u welke eisen het demontage en sloop werk stelt: waar gaat het om, hoe is de bereikbaarheid, wanneer en hoe moet de demontage en/of sloop plaatsvinden, kan er hinder ontstaan voor de omgeving, waar kan de veiligheid in het geding komen, zijn er vergunningen nodig? Al deze zaken worden in kaart gebracht om een passend plan te maken. Om dit te kunnen waarborgen heeft Simmeren een eigen KAM-coördinator in huis.Vervolgens zet SimmereN zeer ervaren medewerkers in die de demontage en sloop klus volgens opdracht klaren. Door opleiding zijn deze medewerkers ook gediplomeerd op het gebied van veilig werken (VCA).

SimmereN is de betrouwbare keuze voor uw sloopwerk

Daardoor wordt op verantwoorde wijze gedemonteerd en gesloopt; de vrijgekomen materialen worden op de juiste manier afgevoerd, waarbij uiteraard recycling zo veel mogelijk wordt nagestreefd. Demontage en sloop werk is bij SimmereN in goede handen! Gaat u zelf aan de gang met het demonteren of slopen van machines en staalconstructies? Dan kunt u dankzij onze handige container service eenvoudig een goede afvalbak huren. Wij hebben twaalf soorten containers klaarstaan en drie vrachtwagens. Hierdoor kunnen wij snel de gewenste container bij u afleveren. Voor het weggooien van accu’s hebben we een speciale accubak in ons aanbod. Zo weet u zeker dat uw materiaal veilig en milieubewust wordt afgevoerd.

Demontage machines

Al het personeel van SimmereN heeft ruime ervaring met de demontage van machines. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers altijd over de juiste opleidingen beschikken. Zo is een certificaat op het gebied van veilig werken (VCA) een vereiste om voor ons aan het werk te mogen. De demontage van machines wordt op een verantwoorde manier gedaan en begeleid door onze eigen KAM-coordinator. De vrijgekomen materialen worden op de juiste manier afgevoerd, waarbij uiteraard recycling zo veel mogelijk wordt nagestreefd. Hierdoor beschikt SimmereN vaak over meerdere machines die afkomstig zijn uit demontage & sloopprojecten. SimmereN heeft vaak veel uiteenlopende machines en onderdelen. Daarbij zijn wij voorzien van een ruime hoeveelheid balken en plaatmateriaal. U bent altijd welkom om langs te komen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Demontage door SimmereN

Uw klus is in goede handen als u kiest voor demontage door SimmereN! Wij zijn een professionele partner in staalbewerking- en verwerking. Wij verzorgen niet alleen de demontage en sloop van machines en stalen constructies, wij maken ook producten van `nieuw` metaal. Uw klus is dan ook in goede handen bij Staal op Maat, een aparte tak van SimmereN. Zij zetten graag al hun kennis en kunde over het snijden van plaatstaal en roestvrijstaal in om voor u hoogwaardige producten te maken. Heeft u vragen over het snijden van staal of demontage door SimmereN? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts geven u graag meer informatie.

METAALRECYCLING
icoon staal op maat
icoon demontage en sloop
icoon containerservice

Recycling

Staal op maat

Demontage

container

Neem contact op

12 + 4 =

Winschoterweg 1-a

9723 CG, Groningen

050- 5412112

info@simmeren.nl