Particulier

Metaalrecycling Particulier

Bij SimmereN Schroot zijn alle klanten welkom, zowel zakelijk als particuliere klanten. Speciaal voor particuliere klanten is SimmereN ook geopend op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur, maar door de week van maandag t/m vrijdag zijn particulieren eveneens welkom. Heeft u vragen bel dan gerust.

SimmereN Schroot is gevestigd aan het Winschoterdiep en zit direct aan de ringweg van Groningen. Wij zijn dichterbij dan u denk!

Winschoten 

22 min via de A7

Scheemda 

18 min via de A7

Veendam 

19 min N33-A7

Leek 

21 min via A7

Hoogezand 

10 min via A7

Waarom apart inleveren bij SimmereN?

Recycling wordt steeds belangrijker in onze maatschappij en door uw afval te scheiden en naar een erkende inrichting te brengen draagt u op een eenvoudige manier bij aan het milieu. Naast aspecten als milieu en recycling is voor veel van onze klanten de financiële motivatie ook groot. Alle metalen, in welke vorm dan ook leveren geld op bij SimmereN! Dus in plaats van het materiaal naar de stortplaats brengen of in de grijze container gooien (wat dus geld kost), krijgt u er geld voor bij Simmeren.

Inleveren bij SimmereN

SimmereN is van maandag t/m vrijdag van 07.45 tot 16.30 (van 12.30-13.00 pauze)en op zaterdag van 08.00 tot 12.00 geopend voor particulieren. Voor uitzonderingen kunt u altijd de website raadplegen. Wanneer u aangekomen bent aan de Winschoterweg 1a kunt u door de detectiepoorten rijden en op de weegbrug gaan staan met de auto (aanhanger). Een medewerker van SimmereN zal u vervolgens aanwijzingen geven voor het legen van uw auto/aanhanger en deze wegen. Nadat u geleegd hebt kunt u de auto weer terug op de weegbrug zetten om zo het netto gewicht te bepalen. Vervolgens krijgt u een bon van de door u ingeleverde metalen en kunt u bij de kas contant afrekenen.

Wat kan ingeleverd worden bij SimmereN

Alles waar metaal of ijzer aan vast of in zit kan ingeleverd worden. Bijv; een stoel met ijzeren poten, een oude computer, een strijkplank of een fiets. Het is dus geen probleem wanneer er een beetje hout, plastic of andere soorten aan het ijzer vast zitten, maar het beïnvloedt wel de prijs. Echter, hoe schoner het materiaal, hoe hoger de prijs. Scheiden en sorteren geniet de voorkeur, maar ook hierbij willen de medewerkers van SimmereN u helpen wanneer u ons bezoekt aan de Winschoterweg. Voor voorbeelden kunt u hieronder terecht.

Wat mag je allemaal wel inleveren en wat mag je allemaal niet inleveren bij SimmereN

Oude pijpen (sanitair), radiatoren, lood accu’s, brommers, Cv-ketels, CV-radiatoren, archiefkasten, fietsen, frames van bureaus, gasfornuizen, gaskachel, hekwerken, ijzerafval, ijzeren aanrechtbladen, ijzeren bed spiralen, luxaflex, inbouwfornuizen, inbouwovens invaliden-scooter, kachels, kantoorstoelen, magazijn-stellingen, magnetrons, oude ladekasten, oude pannen, Rolluiken, serverkasten, metalen stoelen, metalen tafels, wasdrogers, wasmachines, computers, printer, laptops, elektrische apparaten (zonder batterijen). En uiteraard alle non-ferro metalen als; rvs, koper, aluminium, zink etc.

   Koelkasten

   lekkende accu’s

   auto’s met vloeistof

   asbesthoudende apparaten

   metaal met klein chemisch afval

   tv monitoren

Hand gepeld koper

Geel koper

Koper kabel

Lood accu’s

Aluminium

Printplaten

RVS 304

Rood koper

Neem contact op

12 + 5 =

Winschoterweg 1-a

9723 CG, Groningen

050- 5412112

info@simmeren.nl