Zakelijk

SimmereN is al meer dan 100 jaar de betrouwbare partner voor Zakelijk Noord Nederland.

SimmereN kan op verzoek ook bij u op locatie containers plaatsen voor uw metalen. Wij beschikken over 10 verschillende soorten containers die allemaal in zeer nette staat zijn. Het plaatsen en het verwisselen van de containers is kosteloos en wordt na aanvraag zo snel mogelijk door ons afgehandeld. Wij streven er naar om dit altijd binnen 24 uur te doen. Met SimmereN heeft u een partner die met u mee denkt en zoekt naar de meest ideale oplossing voor uw verwerking. Met onze ruime ervaring en kennis weet SimmereN precies wanneer welke bakken voor u het meest efficiënt zijn. Alle containers hebben een eigen specifieke kenmerken en een aantal beschikken over een keurmerk.


Alles is mogelijk!

Met de hulp van SimmereN is alles mogelijk, zoals de foto hiernaast laat zien is niets onmogelijk! SimmereN heeft gecertificeerde bakken met hijsogen zodat wij een container overal kunnen krijgen, bijv. aan boord of zoals hier op de 5de verdieping!

Kraanbak!

Naast dat SimmereN beschikt over 10 verschillende containersoorten, hebben wij ook een kraanbak! Deze 25 kubs container heeft een aangebouwde kraan die een gewicht van maximaal 3 ton kan oppakken. Ideaal wanneer u niet de mogelijkheden heeft om het ijzer zelf in een bak te doen.

Verschillende containers.

SimmereN heeft 10 verschillende containers om bij u op locatie te plaatsen. Met behulp van de 3 container vrachtauto’s zijn ze altijd snel op de juiste plek. Hieronder vindt u een impressie van onze containers.

SimmereN container specialiteiten

• Gecertificeerd accu verwerker!
• Gesloten 5 kubscontainers. Ideaal voor waardevolle metalen of minder beveiligde terreinen.
• Computer verwerking. Totale vernietiging inclusief een vernietigingsverklaring


Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, dan kunt u hiernaast gebruikmaken van het contactformulier.

Offerte of dagprijzen?

wilt graag een vrijblijvende offerte aanvragen of wilt u geïnformeerd worden over de huidige dagprijzen, dan kunt u hiernaast gebruikmaken  van het contactformulier.

Bezoekadres

Winschoterweg 1-A
9723 CG Groningen

Algemeen contact
Tel: 050 – 541 21 12

10 + 2 =