Zakelijk

SimmereN is al meer dan 100 jaar de betrouwbare partner voor Zakelijk Noord Nederland.

Zakelijke klanten

SimmereN kan op verzoek ook bij u op locatie containers plaatsen voor uw metalen. Wij beschikken over 10 verschillende soorten containers die allemaal in zeer nette staat zijn. Het plaatsen en het verwisselen van de containers is kosteloos en wordt na aanvraag zo snel mogelijk door ons afgehandeld. Wij streven er naar om dit altijd binnen 24 uur te doen. Met SimmereN heeft u een partner die met u mee denkt en zoekt naar de meest ideale oplossing voor uw verwerking. Met onze ruime ervaring en kennis weet SimmereN precies wanneer welke bakken voor u het meest efficiënt zijn. Alle containers hebben een eigen specifieke kenmerken en een aantal beschikken over een keurmerk.

ISO 14001 Gecertificeerd

SimmereN Schroot is ISO 14001 gecertificeerd, dit  is een internationaal geaccepteerde standaard met eisen voor een milieumanagementsysteem. Uw bedrijf kan er vanuit gaan dat SimmereN een passend milieubeleid voert bij het afvoeren van uw reststromen.

VIHB gecertificeerd

SimmereN is door de NIWO gecertificeerd met het VIHB. hiermee wordt Simmeren erkent als Vervoerder – Inzamelaar – Handelaar – Bemiddelaar.

MRF Certificaat

SimmereN schroot is als ijzer, metaalhandelaar en verwerker ook door de Metaal Recycling Federatie gecertificeerd. Dit certificaat geeft aan dat SimmereN betrouwbaar is en zorg heeft voor mens en milieu. De milieumanagementsystemen getoetst aan de internationaal geaccepteerde standaard.

VCA certificaten.

Alle medewerkers van SimmereN zijn VCA of VOL VCA gecertificeerd. Veilig werken op onze eigen locatie of op uw locatie is een van onze hoogste prioriteiten.

SimmereN Schroot

Uw partner voor metaal en oudijzer

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Contact IJzerprijzen

Alles is mogelijk!

Met de hulp van SimmereN is alles mogelijk. SimmereN heeft gecertificeerde bakken met hijsogen zodat wij een container overal kunnen krijgen, bijv. aan boord of op de 5de verdieping van een gebouw in Groningen!

Verschillende containers

SimmereN heeft 10 verschillende containers om bij u op locatie te plaatsen. Met behulp van de 3 container vrachtauto’s zijn ze altijd snel op de juiste plek. Hieronder vindt u een impressie van onze containers.

SimmereN is de juiste keuze voor oud ijzer inzamelaar

SimmereN schroot is de juiste keuze als u op zoek bent naar een goede en betrouwbare oud ijzer en metaal inzamelaar. Wanneer u zaken doet met SimmereN mag u er vanuit gaan dat wij ons werk altijd zeer goed uitvoeren. Wij kijken mee met u om de meest efficiënte containers te plaatsen. Naast dat wij ISO 9001 zijn gecertificeerd en een VIHB certificaat hebben, onderscheiden wij ons van onze concurrenten op de volgende punten:

 

    • U ontvangt een jaaroverzicht van al uw ijzer en metaalstromen.
    • Wij verzorgen de verplichte afvalmelding voor u bij de overheid.
    • Altijd in het bezit van de juiste vergunningen.
Speciale Accu bakken

SimmereN heeft een vergunning voor het op en afhalen van accu’s bij bedrijven. Hiervoor hebben wij speciale bakken die lekvrij zijn.

Gesloten 5 kubscontainer

Een gesloten container is handig op plekken waar niet alles in het zicht moet zijn. Het lijkt netter en geeft een schoner gevoel bij u op de zaak.

Computer verwerking

Computers met gevoelige informatie moeten niet zomaar overal terecht komen. SimmereN kan uw computers afhalen en zorgdragen voor een veilige verwerking van PC en gegevens.

24 uurs service

Wij zijn normaal open van 8.45 tot 16.30 maar op afspraak kunnen wij 24 uur per dag u van dienst zijn!

1 Kubs container
25 Kubs container
6 Kubs container
40 Kubs container
6 Kubs gesloten container
Accubak
8 Kubs gesloten container

Neem contact op

9 + 14 =

Winschoterweg 1-a

9723 CG, Groningen

050- 5412112

info@simmeren.nl