Metaalrecycling

Oude metalen

Metaalrecycling

Oude metalen

Afgedankte machines, kranen en computers bevatten oude metalen die vaak geld opleveren. Bij SimmereN kunt u uw schroot eenvoudig inleveren en er een goede prijs voor krijgen. Wij verwerken niet alleen oud ijzer, maar ook andere oude metalen zoals koper, aluminium en zink. Heeft u één of meerdere accu’s die hun langste levensduur gehad hebben? Wij kunnen deze afvoeren, zodat aanwezige materialen zoals kunststof zuur en lood weer voor hergebruik gereed gemaakt kunnen worden. Wij verzorgen ook de demontage van grote ijzer- en metaalhoudende constructies en machines. Dit gebeurt onder leiding van onze KAM-coördinator, zodat u verzekerd bent van een vakkundige en veilige demontage.

Vragen of informeren naar de mogelijkheden?

Neem contact op per mail of telefoon via ons contactformulier of op 050-5412112

SimmereN

 

Oude metalen inleveren

Bij SimmereN kunt u gemakkelijk oude metalen inleveren. Komt u het liefst direct langs op locatie met uw vrachtauto of voertuig met aanhanger? Dan wegen wij het schroot in uw wagen op de weegbrug en bepalen wij op basis van het soort metaal en het gewicht welke prijs u voor uw lading krijgt. Vervolgens kunnen wij direct bij de kassa de ingeleverde materialen afrekenen. Oude metalen inleveren heeft de hoogste opbrengst als u deze schoon deponeert, dat wil zeggen zonder onderdelen van andere materialen. Wij zorgen echter ook voor de metaal recycling van apparaten die uit meerdere grondstoffen bestaan, zoals computers en accu’s.

.

Oude metalen prijs

De dagwaarde van oude metalen bepaalt de prijs bij SimmereN. Omdat de dagprijs veel fluctueert, vermelden wij deze niet op onze website. Neem gerust contact op voor de exacte prijs van metalen. Heeft u een grote hoeveelheid schroot? Dan kunt u bij SimmereN een offerte aanvragen. Bij oude metalen wordt de prijs berekend inclusief de kosten voor recycling. Als u meer schroot heeft dan u logistiek kunt verwerken, bieden wij u de extra optie van onze container service. Dat wil zeggen dat wij een container voor uw adres plaatsen, zodat u hierin alles kunt deponeren.

Oude metalen Groningen

Wilt u voor een aantrekkelijke opbrengst oude metalen in Groningen deponeren? Dan is de locatie van SimmereN ideaal! Met onze voordeur aan het Winschoterweg zijn wij gemakkelijk te bereiken. Ook is het mogelijk uw oude metalen in Groningen door ons te laten ophalen. Als u contact met ons opneemt, geven wij u graag informatie over de verschillende opties. Het verantwoord afvoeren en van schroot heeft bij ons absolute prioriteit. Om die reden zijn wij lid van de Metaal Recycling Federatie, waarvan wij ook het keurmerk mogen voeren. Daarnaast zijn wij als bedrijf gecertificeerd volgens de internationale norm voor milieuzorgsystemen, ISO 14001.

 

 

hoofdingang SimmereN
METAALRECYCLING
icoon staal op maat
icoon demontage en sloop
icoon containerservice

Recycling

Staal op maat

Demontage

container

Neem contact op

8 + 7 =

Winschoterweg 1-a

9723 CG, Groningen

050- 5412112

info@simmeren.nl