ZieZO Zuidoost Schoon!

Beste doeners, durfdenkers & aanpakkers!

Oudijzer inzameling voor het goede doel!

Lees hieronder verder

Op woensdag 15 maart van 11.00 tot 12.30 uur organiseren wij een lokale actie van Nederland schoon, een mooi initiatief dat bij ons zelf zal moeten beginnen. Daarom roepen wij alle bedrijven, gevestigd in het gebied Zuidoost Groningen, op om niet alleen buiten maar ook binnen de organisatie te kijken wat er kan worden opgeruimd. Hierbij richten wij ons op zwerfafval rondom onze bedrijven en op ijzer en metaal wat niet meer gebruikt wordt.

Wat gaan we doen?

Op woensdag 15 maart van 11.00 tot 12.30 uur organiseren wij een schoonmaakactie op ons bedrijventerrein Zuidoost. Als individu of als groep collega’s kan je ons meehelpen om zwerfafval te ruimen.

Voor het inzamelen van zwerfaval stellen wij zakken en afvalgrijpers ter beschikking namens NL Schoon

Waar?

We verzamelen bij Pouw Rent, Skagerrak 6 Groningen. Hier staat ook de afvalcontainer van Indaver. Dit is de centrale plek waar we de actie opstarten en afsluiten met een broodje.

 

 Aanmelden!

We hebben dus doeners en aanpakkers nodig voor het zwerfafval ruimen op Zuidoost op woensdag 15 maart tussen 11.00 tot 12.30 uur. Je kunt je aanmelden via info@bedrijvenvereniging-zo.nl. Doen jullie mee?

ZIEZO Zuidoost Schoon!

ZieZO Zuidoost Schoon!

Wil jij je bedrijf of jezelf aanmelden voor deze actie per mail, klik dan hier!

SIte Bedrijvenverening ZO

Oudijzer inzameling voor het goede doel

 

Voor het Inzamelen van ijzer en metaal kunt u bij SimmereN Schroot terecht. Hier is een apart vak waar al het ijzer en metaal bestemt voor deze actie kan worden heen gebracht. Alle ingeleverde kilo’s ijzer & metaal worden uitbetaald aan een goed doel namens bedrijfsvereniging ZO.

Voor elke kilo ijzer betalen wij de maximale dagprijs!
En elke 1000 euro opbrengst, doen wij 250 euro bij!

 

Woensdag 15 maart tot vrijdag 17 maart

van 8.00 tot 16.30 uur Winschoterweg 1a

 

Mocht u een grote hoeveelheid hebben of geen mogelijkheid hebben om uw materiaal naar SimmereN te brengen, dan halen wij het op! Het is wel de bedoeling de container in 1 dagdeel te vullen, bijv. de ochtend of de middag. Hiervoor kunt u een moment afspreken met onze planning:

            Info@simmeren.nl – 050 5412112

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door:

METAALRECYCLING
icoon staal op maat
icoon demontage en sloop
icoon containerservice

Recycling

Staal op maat

Demontage

container