Metaalrecycling

Oud ijzer inleveren

Metaalrecycling

Oud ijzer inleveren

SimmereN is dé plek als uw oud ijzer wilt inleveren! Wij zijn een professionele schroothandel en hebben inmiddels vele jaren ervaring met metaal recycling. Iedereen is welkom bij ons; zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons hun oud ijzer inleveren. Onze medewerkers staan klaar om uw metaal in ontvangst te nemen, te scheiden en goed te verwerken. Wilt u grote hoeveelheden ijzer en andere metalen laten afvoeren? Dan kunt u gebruikmaken van onze handige container service. Wij bespreken samen met u welke bak het meest geschikt is en komen deze op de afgesproken datum bij u afleveren.

Wat mag er ingeleverd worden:

Metaal zoals aluminium, gruis, kabel, messing, nieuw gruis rvs 304. Bij voorkeur zo schoon mogelijk (puur metaal zonder andere materialen erbij). Voorbeelden van producten die ingeleverd kunnen worden zijn fietsen, computers, stoelen, wasmachines, kranen en leidingen.

Wat mag er niet ingeleverd worden:

Chemisch afval en producten waar chemisch afval inzit. Hierbij kunt u denken aan televisies, koelelementen, lampen en kluizen. Er zijn uitzonderingen. Wij adviseren u altijd contact op te nemen als u twijfelt of uw materiaal ingeleverd mag worden of niet.

Vragen of informeren naar de mogelijkheden?

Neem contact op per mail of telefoon via ons contactformulier of op 050-5412112

SimmereN

 

Oud ijzer inleveren Groningen

U kunt zelf bij ons langskomen als u oud ijzer wilt inleveren in Groningen. Wij zitten op de Winschoterweg aan het water. Zo zijn wij niet alleen goed bereikbaar voor u, maar ook voor de schepen die uw oude metaal afvoeren naar hoogovens in binnen- en buitenland voor de recycling. Als u bij ons aankomt rijdt u met uw auto en eventuele aanhanger door de detectiepoortjes. Daarna wordt uw voertuig inclusief lading gewogen. Eén van onze medewerkers geeft u instructies over het legen van uw wagen. Vervolgens rijdt u terug de weegbrug op. Op deze manier kunnen we precies meten wat het gewicht van uw lading is. Met de bon die u krijgt rijdt u door naar de kassa waar u het bedrag contant krijgt uitbetaald.

Oud ijzer inleveren prijs

Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar uw verdiensten als u bij ons uw oud ijzer wilt inleveren. De prijs kunnen wij echter niet op onze website vermelden. Diverse factoren spelen een rol bij het berekenen van het bedrag. Hoe schoner uw metaal is, hoe meer u eraan verdient. Met schoon bedoelen we metaal waar geen andere materialen meer bij zitten. Als u stoelen met metalen poten en kunststof zitting brengt, moeten onze medewerkers deze nog scheiden. Komt u alleen met de metalen poten, dan hebben wij er minder werk van en krijgt u meer geld als u uw oud ijzer wilt inleveren. De prijs is verder onder andere afhankelijk van het gewicht van uw lading. Wij rekenen altijd met de dagprijs voor metaal. De exacte prijs geven wij u graag als u langskomt met uw lading. Of bel één van onze medewerkers voor meer informatie over de exacte prijzen.

Oud ijzer inleveren bij SimmereN

U kunt probleemloos kleine apparaten met oud ijzer inleveren bij SimmereN. Ook voor het grotere werk bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u (fabrieks)machines, staalconstructies, bruggen of kranen die u professioneel wilt laten slopen? Dan kunnen wij de demontage en afvoer van het materiaal voor u verzorgen. We hebben hiervoor een eigen KAM-coördinator in huis die het project begeleidt. Zo voldoen we aan de normen ISO 14001 milieuzorgsysteem en de huidige strenge arbeidseisen. Om het werk goed voor te bereiden komen we vooraf bij u langs om de machine of constructie en de omgeving te bekijken. Zo kan de demontage of sloop snel en veilig gebeuren met zo weinig mogelijk overlast voor u en uw omgeving. Wilt u meer weten over diensten zoals demontage en oud ijzer inleveren bij SimmereN? Neem dan gerust contact op met onze deskundige medewerkers. Zij geven u graag meer informatie. Of kom langs bij onze schroothandel!

 

 

hoofdingang SimmereN
METAALRECYCLING
icoon staal op maat
icoon demontage en sloop
icoon containerservice

Recycling

Staal op maat

Demontage

container

Neem contact op

10 + 7 =

Winschoterweg 1-a

9723 CG, Groningen

050- 5412112

info@simmeren.nl