Missie zkt Massa

Voorstelling bij SimmereN

Dit voorjaar te zien vanaf 12 mei t/m 9 juni

Première 11 mei

Day(s)
Hour(s)
Minute(s)
Second(s)

Missie zkt Massa

Missie zkt. Massa is een energieke, humoristische en rauwe voorstelling waarin de diepe kloof tussen ideaal en werkelijkheid centraal staat. Een voorstelling die zich op unieke locaties afspeelt en waar zowel de adrenaline als het idealisme vanaf spat. Na enkele previews in het najaar van 2017 in Groningen en Amsterdam zijn Chleb & Maja en hun dixi terug!


Acteurs Thijs Prein en Merijn de Jong rijden als Viktor Chlebnikov en Vladimir Majakovski (Chleb en Maja) in een oude fourwheeldrive met oplegger naar plekken waar je hen niet verwacht. Eenmaal aangekomen stallen de revolutiekunstenaars hun pop-up decor uit en begint een wonderlijke aanklacht tegen de conformistische mens die maar niet in actie wil komen tegen het kapitalisme. Vol adrenaline, rauwe humor en spektakel komt de diepe kloof tussen ideaal en werkelijkheid tot leven.

Chleb en Maja tonen ons de mens die zo graag wil veranderen, de wereld wil verbeteren, maar steeds tegen dezelfde muur aanloopt. Als individu kun je kleine dingen doen, massa heb je nodig om je idealen werkelijk te verwezenlijken. Dat is wat Chleb en Maja met je doen; jij bent de massa!

 Een voorstelling die op onverwachte locaties een unieke ervaring geeft door de rauwe humor, het spektakel en het explosieve spel van de acteurs Thijs Prein en Merijn de Jong.

Missie zkt Massa op

Woensdag t-m Zaterdag
Inloop vanaf 19.30 voorstelling om 20.30

Zondag
inloop vanaf 14.00 voorstelling om 15.00