Damwandplaten

Damwandplaten

Voor het creëren van daken en wanden zijn stalen damwandplaten zeer geschikt. Bij SimmereN vindt u deze platen in diverse maten en kleuren, zodat u een variant kunt kiezen die precies past bij het gebouw. Damwandplaten worden vooral gebruikt in de nieuwbouw en voor renovatie van loodsen, schuren, stallen en bedrijfshallen. De platen hebben een speciaal ‘trapeziumprofiel’ wat zorgt voor extra stabiliteit. Profiteer van de vele voordelen van damwandplaten, zoals het lichte gewicht, de stevigheid en een aantrekkelijke prijs.


Vragen of informeren naar de mogelijkheden?

Neem contact op per mail of telefoon via ons contactformulier of op 050-5412112

Damwandplaten dak

Gebruik de damwandplaten voor uw dak of wanden. Het stevige staal is bestand tegen de verschillende weersomstandigheden en eenvoudig te monteren. Bij SimmereN hebben we damwandplaten met een werkende breedte van 1 meter. U betaalt voor de platen €6,50 per strekkende meter. Damwandplaten voor uw dak zijn vooral geschikt als de hellingshoek van het dak hoog is. Zo wordt regenwater het beste afgevoerd en heeft u minder snel last van lekkage. Wilt u oude damwandplaten inleveren voor metaal recycling? Dat kan bij SimmereN en u verdient er nog geld mee ook!

Stalen damwandplaten

Als u op zoek bent naar hoogwaardige stalen damwandplaten, bent u bij SimmereN aan het juiste adres! Onze platen zijn voorzien van stempels en certificaten die u verzekeren van een hoge kwaliteit. Maak een afspraak en kom langs bij onze schroothandel aan de Winschoterweg in Groningen om de verschillende damwandplaten te bekijken en kopen. Als u er bent, staan onze medewerkers voor u klaar met meer informatie over de stalen damwandplaten. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan telefonisch contact op voor uitgebreid advies.

Damwandplaten wand

Wat is het verschil tussen damwandplaten voor uw wand en de varianten voor uw dak? Dat is het profiel. Bij wandplaten wijst de brede zijde van het profiel naar boven, bij dakplaten is dat omgekeerd. Daarnaast hebben dakplaten een speciale groef waardoor ze waterdicht zijn. Bij wandplaten is dit niet het geval. Daarom kunt u de laatstgenoemde niet gebruiken voor uw dakbedekking. Andersom is echter wel mogelijk: dakplaten zijn ook geschikt voor wanden. Wij vertellen u graag meer over de aspecten van damwandplaten voor uw wand. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers.

Damwandplaten gebruiken

U wilt natuurlijk de meest stevige damwandplaten gebruiken. De sterkte van de plaat is afhankelijk van het profiel en de afmetingen. Hoe hoger het profiel en hoe smaller de plaat, hoe sterker deze is. Bij SimmereN geven we de werkende breedte aan bij onze platen, dit is de breedte inclusief profiel. Voordat u de damwandplaten kunt gebruiken, moeten ze veilig en professioneel worden gemonteerd. Wij adviseren u hiervoor een montagebedrijf in te schakelen, als u niet zeker weet wat voor uw project de juist manier van bevestigen is. Er moet bijvoorbeeld rekening worden gehouden met de windkracht en sneeuwbelasting.

Damwandplaten kopen

Wilt u graag als particulier of bedrijf damwandplaten kopen? Het kan bij SimmereN! Kom langs bij onze schroothandel in Groningen of vraag online een offerte aan. Ook voor het inleveren van oud ijzer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verwerken uw schroot en slaan het op voor afvoer. Dit gebeurt allemaal op een milieuvriendelijke manier en volgens de internationale norm voor milieuzorgsystemen, ISO 14001. Of u nu oud ijzer in wilt leveren of damwandplaten kopen, u zit goed bij SimmereN. Neem gerust contact op voor meer informatie!


Bezoekadres
Winschoterweg 1-A
9723 CG Groningen

Algemeen contact
Tel: 050 – 541 21 12
Fax: 050 – 541 20 72

Maandag t/m vrijdag:
7.45 uur tot 16.30 uur
Zaterdag:
8.00 uur tot 12.00 uur

Mocht u vragen hebben aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Email: info@simmeren.nl

15 + 3 =

Recycling

Staal op maat

Demontage

Container