Oud ijzerhandel

Oud ijzerhandel METAALRECYCLING

Vrijwel al het schroot dat u overhoudt is geld waard. Bij oud ijzerhandel SimmereN kunt u afgedankt ijzer en metaal deponeren en daarvoor een goede prijs krijgen. Wij zorgen voor de recycling van uw oud ijzer en metaalresten, zodat deze weer bruikbaar materiaal opleveren. U kunt ook loodaccu’s bij onze oud ijzerhandel inleveren. We hebben hier een speciale ruimte voor, waar de accu’s veilig worden bewaard. Uiteindelijk worden de loodaccu’s afgevoerd naar bedrijven die zorgen voor een verantwoorde verwerking van de materialen, zodat het kunststof, zuur en lood opnieuw gebruikt kan worden. Heeft u grote machines, apparatuur of kranen en bruggen die uw wilt laten slopen? Voor de demontage bent u bij ons aan het juiste adres! We hebben een eigen KAM-coördinator in dienst die het project zal begeleiden.


Vragen of informeren naar de mogelijkheden?

Neem contact op per mail of telefoon via ons contactformulier of op 050-5412112

Oud ijzerhandel Groningen

Bent u op zoek naar een oud ijzerhandel in Groningen? SimmereN is gevestigd op een goed bereikbare locatie met een 200 meter lange kade waar wij het schroot volgens de milieu-eisen kunnen opslaan. Als oud ijzerhandel in Groningen bieden wij ook een speciale container service met 12 verschillende containersoorten. Met onze vrachtwagens kunnen wij de container bij uw adres afzetten. Als u bijvoorbeeld een bedrijf heeft en uw computers aan vervanging toe zijn, dan kunt u deze direct deponeren. De privacy van u en uw medewerkers blijft gewaarborgd, want u krijgt van ons een totale vernietigingsverklaring.

 

Oud ijzer en metaalhandel

U kunt vrijwel al uw schroot bij oud ijzer en metaalhandel SimmereN afleveren. Onze medewerkers zorgen voor de metaal recycling van ijzer, koper, aluminium, zink en andere materialen. Hoe schoner uw schroot voor onze oud ijzer en metaalhandel, hoe hoger de prijs die we daarvoor kunnen geven. Neem voor de exacte prijs contact op met één van onze medewerkers. Onderdelen waar behalve metaal ook andere materialen aan vastzitten kunnen wij voor u innemen, maar hebben een lagere opbrengst. Daar staat tegenover dat wij al het afval volgens strenge milieu-eisen verwerken en afvoeren.

Oud ijzerhandel SimmereN

Voor wie verantwoord met zijn of haar schroot wil omgaan en daar ook graag iets aan verdient, is oud ijzerhandel SimmereN het juiste adres. Wij maken gebruik van de modernste machines en technieken voor het verwerken van uw metalen. Met onze schrootschaar kunnen wij grote platen van ijzer of andere metalen in stukken knippen, zodat deze gemakkelijker verwerkt en afgevoerd kunnen worden. Oud ijzerhandel SimmereN draagt het MRF keurmerk en is daarnaast ISO 14001 gecertificeerd. Neem contact met ons op of bezoek ons op locatie!


Bezoekadres
Winschoterweg 1-A
9723 CG Groningen

Algemeen contact
Tel: 050 – 541 21 12
Fax: 050 – 541 20 72

Maandag t/m vrijdag:
7.45 uur tot 16.30 uur
Zaterdag:
8.00 uur tot 12.00 uur

Mocht u vragen hebben aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Email: info@simmeren.nl

3 + 8 =

Recycling

Staal op maat

Demontage

Container